TAKK FOR OSS – STORSJØCUP 2017

Styremøte 3 oktober 2016
4. mars 2017
Treningstider Fosenhallen våren 2018
16. februar 2018

Til oss alle.

Da er vi ved veis ende og hjemreisen fra Storsjøcup står for tur. I løpet av en kort uke har klubben hatt mange kamper og et hektisk program for store og små. Som Cup ansvarlige i klubben takker vi for alles bidrag og nok en gang for mange gode minner rundt Storsjøcup. Vi ønsker alle som skal feriere videre i Sverige et fortsatt fint opphold, og til dere som nå setter kursen hjemover, kjør forsiktig og god tur hjem. Tusen takk til foreldre, trenere, lagledere og til våre bussjåfører som har stått på for klubbens barn og unge gjennom en fantastisk uke.

Så en takk til våre tapre spillere.

For noen av våre eldste ungdommer var det i år deres siste StorsjøCup som spiller på banen. Over flere år, har dere vært med og preget kamper og opplevelser allerede som unge spillere i de laveste aldersklasser. Hvert år har dere pakket sekken, møtt ved bussen og satt kursen for Storsjøcup. Gjennom noen hektiske dager har dere gitt mye av dere selv, med svette, blod og tårer. Dere har opplevd seier og tap hvor frustrasjon, tristhet, sinne, glede og lykke har vært som en karusell de 5 dager eventyret har vart.  I en tidlig alder har dere som spillere blitt ansvarliggjort for å stå på egne bein, og gjennom en uke har dere kjent på mestring og nervøsitet. Vi håper og tror at deres opplevelser rundt samhold og glede har gitt dere mye på veien. Etterhvert som hverdagen synker inn, og de dagligdagse rutiner fortsetter, bring da med dere de gode minner dere har kjent på kroppen. Gled dere over de morsomme historiene, og tenk på hva dere har opplevd med fokus på det gode og dette vil i etterkant berike deres liv.

Kjære spillere, StorsjøCup er en uke hvor klubben har hatt sine tradisjoner. Denne vil alltid være en del av dere, hvor vi håper i fremtiden at dere også vil kunne stå på sidelinjen og betrakte unge spillere som pakker kofferten for å delta for første gang.

Så til dere som nå har hatt deres siste år som spiller på Storsjøcup

«TUSEN TAKK FOR MANGE FANTASTISKE ÅR, OG ALLE DE GODE MINNER DERE HAR GITT OSS»

LYKKE TIL VIDERE

 

På vegne av hele klubben

Eskil og Frode

Cupansvarlig

FK Fosen