-Julehilsen til FK Fosen familien 2018-

Sesongavsluttning FK Fosen Torsdag 25.10.18
18. oktober 2018
FK Fosen re-etablerer Senior 6-div, 2019
30. desember 2018

-JULEHILSEN 2018-

Kjære alle FK Fosen barn, ungdom og voksne. Kjære støttespillere, frivillige og ikke minst våre samarbeidspartnere. Året 2018 er snart historie, hvor en høytid med både glede og savn står foran oss. La dette være en pause fra hverdagen, som gir enhver mulighet for refleksjon og ettertanke. 

FK Fosen familien går også inn i julen med en liten fotball pause, hvor vi tenker tilbake på 2018 som en berikende fotballsesong. FK Fosen er en klubb som på den ene siden er i vekst, med nå over 100 spillere i de minste aldersklassene fra 6 – 10 år. Dette er oppnådd gjennom felles innsats fra våre samarbeidspartnere, engasjerte foreldre, besteforeldere og andre frivillige som har bært tilbudet og derfor er selve Fotballklubben Fosen.

 Samtidig som tilveksten blant klubbens yngste spillere har vært stor, har det på den andre siden vært en overgang og ikke stille et tilbud for voksen fotballen. Det er derfor gledelig å informere om at dette er et av klubbens satsningsområder for året 2019. Et senior tilbud re-etableres, samtidig som også ungdomsfotballen vil bli ivaretatt på både jente og guttesiden. 

Ukentlige treninger, kampdager, seriespill og cupspill ligger bak oss. Jenter og gutter har svettet på banen gjennom en spennende vår og høst periode. Dette har vært støttet av klubbens frivillige ildsjeler som har stått på for gleden av å være en del av FK Fosen familien. Frivillighet blant foreldre, trenere og oppmenn trengs for å kontinuerlig ivareta et sportslig tilbud blandt barn og voksne i samfunnet. FK Fosen fotballen er derfor takknemmelig for hjelpen som er gitt, gjennom lokale ildsjeler, våre samarbeidspartnere og alle frivillige som har støttet klubbens arbeide.

Året 2018 har derfor vært et meget positivt år, hvor mange gode tiltak er realisert gjennom god hjelp fra våre lokale partnere.

Vi takker våre støttespillere for sesongen 2018. 

Med dette ønsker vi alle

-God Jul & Godt Nytt År-

 

 

-STYRET FK FOSEN-