FK Fosen J14 Vinnere Ørland Sparebank Cup 2018

FK Fosen G19, 1-div siste hjemmekamp søndag 14. oktober
9. oktober 2018
Jenter Knøtt på Stoksund Cup
15. oktober 2018

Til topps for FK Fosen J14 Ørland Sparebank Cup 2018 (Foto: Sunniva Døsvik)

Pepp talk og klar til dyst (Foto: Sunniva Døsvik)

I seriespill har FK Fosen for sesongen 2018 to J-14 lag. Klubben valgte derimot under ØSC å stille med ett lag grunnet ferieavvikling med frafall fra begge lag. Sådan var man noe usikker på om belastningen skulle bli stor for de som deltok.  Puljen jentene havnet i bestod av 5 lag; fra Ørland BK, Åfjord J14, Åfjord J15 og Byneset. Det var igjen duket for årets høst Cup hos våre gode naboer Ørland Ballklubb

Første kamp, var mot våre nære og kjente naboer fra Ørland BK, hvor resultatet etter full tid ble seier med 3 – 1 etter et meget pent lagspill. Andre kamp mot Åfjord J15 ble en noe tøffere runde, hvor vi taper 0 – 2 og seieren gikk til vår andre nabo fra Åfjord. I tredje kamp var det duket til en ny dyst mot Åfjord hvor vi skulle vise oss fra vår beste side.

Med seier 3-0 viste jentene at de også evner å mestre et effektivt lagspill. I kampen mot Byneset, møtte vi en dyktig motstander og vi mistet noe av trøkket fra tidligere. Kampen endte i vår favør 1 – 0, og dermed var det  A-sluttspill og finale mot Åfjord.

Finalekampen skulle vise seg å bølge frem og tilbake, hvor Åfjord tok føringen, før FK Fosen utlignet til 1 – 1. Åfjord gikk deretter opp til ny ledelse med 2 -1, før FK Fosen igjen utlignet til 2 – 2.

Like før ordinær tid, blir det klarert noe upresist like utenfor egne 16- meter som resulterte til at FK Fosen sine jenter spiller med en mindre på banen.  Etter fullført Golden Goal omganger og fortsatt uavgjort blir det altså avgjørelse på 5 x straffe til hvert lag. Med en fantastisk keeper i eget mål, hvor Borghild redder to skudd, og vi vinner dermed kampen på straffekonkuranse.

Takk til våre sponsorer for at dere støtter oss og Takk til våre motstandere for en fantastisk fin helg med mye moro og spenning. Til sist  men ikke minst retter vi en stor takk til Ørland Ballklubb for et meget godt arrangement

FK Fosen J14 til topps i årets ØSC. Sølv-vinner Åfjord
Foto: Sunniva Døsvik

FK Fosen gratulerer så mye med innsatsen og med Jentenes pallplasseringen til topps