Kampfrokost på Oksvoll Stadion

G-19, 1. Div FK FOSEN- HEIMDAL
7. oktober 2018
FK Fosen G19, 1-div siste hjemmekamp søndag 14. oktober
9. oktober 2018

Riddere av det lange bord: Foto Sindre Antonsen

FK FOSEN – HOMMELVIK G14

Lørdag 6. oktober hadde FK Fosen besøk fra Hommelvik G-14, hvor begge lag i 1.divisjon kjempet om seieren på en grønn men til tider våt gressbane. Publikum hadde tatt veien og det ble en fin opplevelse for hjemmelaget som denne gangen gikk av med seieren. Hommelvik viste mange gode løp, hvor de kom til flere sjanser og viste godt spill. FK Fosen gutta ble likevel for sterke denne gang, og vi takker Hommelvik så mye for kampen, og lykke til med siste runde.

En stor takk også til publikum, og ikke minst dommertrioen som hadde tatt veien til stadion i høstferien.

 

KAMPFROKOST MED LENE OG CO

Gutta viste solide takter under kampen, så oppladningen hadde nok vært meget bra. Lene med hjelp fra flere foresatte hadde invitert til kampfrokost på brakka forut for helgens hjemmekamp. Bordene var dekket med sunn og næringsrik frokost hvor stemningen blant gutta var upåklagelig. «5 om dagen, næring i magen og en fantastisk oppstart på en gjennført fin kamp»

En spennende Halloween Frokost i kjelleren på brakka. (Foto: Lene Kotte)

«Uten mat og drikke duger heltene ikke» (Foto: Lene Kotte)

Med hvit kampduk og sunn frokost, med 5 om dagen i fokus. (Foto Lene Kotte)

Gutta fikk super oppladning og en fin start på høstferien. (Foto: Lene Kotte)