FK Fosen G19, 1-div siste hjemmekamp søndag 14. oktober

Kampfrokost på Oksvoll Stadion
7. oktober 2018
FK Fosen J14 Vinnere Ørland Sparebank Cup 2018
15. oktober 2018

FK Fosen sitt G19 skal søndag 14.oktober ut i sin siste hjemmekamp for sesongen. Kampen gjennomføres på Oksvoll stadion kl 16:00 og motstander er Gimse.

G19 troppen som denne sesongen har vært ledet av Hugo Hansen,Trond Øvergård og Eskil Sjøli har så langt gjennomført 18 kamper, ut av totalt 20 før sesongen er ferdig. Resultatet har vært 5 tap, 2 uavgjort og 12 seire. Nå står gutta igjen med en hjemmekamp, samt sin siste bortekamp som avvikles den 21. oktober mot Egge.

Etter forrige serierunde som gikk mot mot Heimdal, gikk Fosen gutta seirende ut med resultatet 3-1. Dette gav ny næring til en gjeng som også etterhvert kjenner et lite behov for en pustepause etter en lang sesong. Siden årets siste hjemmekamp avvikles i høstferien, håper vi at flest mulig av store og små har anledning til ta turen ut til Oksvoll arena. Baneteamet som er ledet av Hugo Solheim, Edgard Dypfest og Per Mortensen har også i år ivaretatt matta på en fantastisk måte.

Vi ser frem til høstens vakreste eventyr på søndag, med masse publikum og kiosk salg.

-VEL MØTT-

 

Kamptropp G19, 1-div FK Fosen – Heimdal. f.v Stian Pedersen, Ole Martin Sem, Martin Andre Indstrand, Severin Winsjansen Berg, Andreas Kjøsnes, Matias Sletten, Paul Stene, Fredrik Odde, Isak Hansen, Jørgen Hovd. Sittene f.v Elias Sjøli, Marvin Solheim Henrichsen, Tor-Håkon Amundsen, Edvard Sjøli, Lars Anders Braa, Adrian Sand Holmen, Per-Gustav Olden.