FK Fosen re-etablerer Senior 6-div, 2019

-Julehilsen til FK Fosen familien 2018-
23. desember 2018
GODT NYTT ÅR MED KUNSTGRESS I BOTNGÅRD
31. desember 2018

FK FOSEN

FK Fosen etablerer SENIOR flaggskipet i klubben.

Sesongen 2018 har vært gjennomført med G-19 som eldste aldersbestemte lag i klubben. For sesongen 2019 vil vi fortsette et godt juniortilbud i samarbeid med ØBK. Samtidig som vi ivaretar utvikling av junior spillere har vi den glede å re-etablere et spennende seniortilbud for herre fotball ved FK-Fosen,6-div.

Sammen med Jøssund IUL styrker vi nå både barne – ungdom, og voksenfotballen i regionen. FK Fosen er blitt en stor klubb med over 600 invollverte. For sesongen 2019 skal vi fortsatt ivareta de etablerte anlegg som stadig er i drift. Fotball skal spilles rundt i distriktet på nyklippte baner, til kiosksalg støttet gjennom ivrige ildsjeler som gjør treninger og kamper til en opplevelse for små og store.

Samtidig gleder vi oss til å ta i bruk en etterlengtet kunstgressbane som skal ferdigstilles i Botngård ila mai 2019. Høsten 2019 skal vi under flommlys invitere til folkefest med kafe og vaffelsalg, samtidig som barn, ungdom og voksne i felleskap utvikler fotballen.

Tilknyttet klubbens 30 års jubeleum skal vi igjen nyte 11ér fotball i Botngård sentrum. FK Fosen inviterer herved alle gamle og nye spillere, foreldre, søsken, foresatte, tante og onkler og andre frivillige som ønsker å spille, samt delta med støtte rundt Seniorfotballen.

Velkommen til Infomøte om FK Fosen Senior 6 – div herrer sesongen  2019

INFOMØTE OM FK FOSEN SENIOR:

LØRDAG 5. JANUAR KL 13:00-14:00

CAMPUS FOSEN, KULTUR SALEN VGS

 

(MERK OGSÅ INFOMØTE OM FK FOSEN/ØBK JUNIOR G-19

LØRDAG 5. JANUAR KL 12:00 – 13:00

CAMPUS FOSEN; KULTUR SALEN VGS)

DERSOM DU IKKE KAN MØTE, MEN OM SENIOR ELLER JUNIOR ER AV INTERESSE SÅ TA KONTAKT PÅ: FOSENFK@GMAIL.COM