Spiller og trenerutvikling Klubb BDO

KLUBB BDO

Vanvikhallen

2018/2019

2017/2018

I forbindelse med tiltak Klubb BDO arrangerer Trøndelag fotballkrets tre fotball samlinger for jenter og gutter tilknyttet årskull J/G13 og J/G14. Disse samlinger er lagt til Vanvikhallen hvor siste årskull har gjennomført sine treninger i november, og første årskull starter trening i januar.

Samlingene som foregår gjennom høsten/vinteren er et tilbud til klubbene om deltakelse med spillere og trenere. Målsettingene med Klubb BDO er todelt. Det handler både om spillerutvikling og trenerutvikling. Gjennom måten aktiviteten Klubb BDO er organisert på, med klubbtrenere som jobber med spillerne, så skal kretsen sørge for å motivere, rettlede og utvikle disse trenerne. Klubb BDO skal også kartlegge og utvikle spillere med tanke på videre uttak og deltakelse på Team BDO som da er neste nivå i kretsens spillerutviklingsmodell. Ved å jobbe på denne måten vil vi kunne oppnå målsettingen om at Klubb BDO skal bidra til en bedre hverdag i klubb – både for spillere og trenere. Tilknyttet dette tiltaket har regionens klubber foretatt en vurdering av spillere tilknyttet den enkelte klubb.

Uttak av spillere er ofte krevende da mange oppleves som like gode på mange arenaer. Det er mange faktorer som spiller inn, hvor prosessen krever at alle opptrer nøytralt og objektivt. De spillerne som i år er gitt tilbudet har allerede gjort et grundig stykke arbeid og har også utviklet gode motoriske ferdigheter. Likevel er det mange som hevder seg nærmest like godt, men en grense er satt hvor utvelgelse også er læring for alle våre spillere som deltar i ungdomsfotball. Dette betyr ikke at man ikke blir skuffet eller lei seg når det ikke går den veien man skulle ønsket. Nye sjanser vil komme for den som jobber hardt i klubbhverdagen og på egenhånd. Vi som Klubb med trenere og foreldre må støtte oppunder, selv om man ikke trenger være enig i uttaket, og heller inspirere til økt innsats for å oppnå nye muligheter.  At Krets, klubb, trenere, spillere og foreldre kommuniserer godt sammen, bidrar til å støtte ungdom i deres utvikling relatert til Fotballen.

Det er et stort apparat som i denne perioden er i sving, hvor trenere ved FK Fosen årlig har bidratt i denne vurdering i samarbeid med Sportslig ledelse 0g representant fra FK Fosen styret. Kriterier f0r deltakelse og uttak ved Klubb BDO er basert på vurdering av spillere som blant annet har vist og ta eierskap for egen utvikling.

Hovedpunkter for vurdering tilknyttet tilbud om deltakelse;

Trener mye
En forutsetning for å bli god er mye trening. Vi leter derfor etter spillere som har trent og trener mye. Spillere som øver på egenhånd med ball, kjører styrkeøvelser etter fellestreninga osv. Prioriterer fotballen ved kollisjoner selv om han er aktiv i andre idretter. Vi ønsker spillere som er aktive og motoriske, og ha en fler idretts bakgrunn er derfor gunstig.
Tilstedeværelse
Like viktig som antall treningstimer, er tilstedeværelse i den enkelte økta. Vi leter etter spillere som lever seg inn i aktiviteten og som gir alt for å vinne sine «kamper i kampen».
Tester egne grenser
Skal man ha utvikling, så må man i dag prøve på det man ikke klarte i går. Vi leter etter, og ønsker å legge til rette for, spillere som går ut av komfortsonen. Spillere som forsøker å dra av lagets beste forsvarspiller, som tar det ekstra draget, som bruker venstra, selv om høyre er bedre, osv.
Nysgjerrige og reflekterte
Vi leter etter spillere som er sine egne trenere. Spillere som tenker igjennom «Hva det var jeg gjorde bra, og hvorfor?» og «Hva kunne jeg gjort bedre, og hvordan?». Spillere som aktivt innhenter kunnskap og som lytter til råd fra trenere og medspillere.

FK FOSEN UTTAK KLUBB BDO 2018/2019 ÅRSKULL J/G 2005 OG 2006

For kullet 2005 og 2006 har det på jente og gutte siden vært mange kandidater som har gjennom året utviklet seg meget bra. Til deres som er gitt tilbudet, gratulerer så mye ved å komme gjennom et allerede trangt nåløye. Dere skal være stolt av det dere har oppnådd. Samtidig skal dere ha respekt for deres venner som ikke kom med denne gang. Uten medspillere, laget, klubben og din egen innsats hadde dere ikke fått dette tilbud. Vi ønsker dere lykke til med samlinger  frem mot et nytt utak tilknyttet kampdag I og kampdag II.

__________________________________________

GUTTER 2005                        

ARON AANNØ

JULIAN BJERKE

MADS EMIL ONSØIEN

WILLIAM HELLEM

SINDRE ELIAS KILAAS SELBÆK

JENTER 2005

LIVE ALMLI HELLEM

UMA HOPSTAD

GUTTER 2006

RUBEN OLDEN

JOHANNES OLDEN

CILJAN STEEN

EMIL OTTESEN

JENTER 2006

HENNY SJØLI

    EMMA HELLEMSBAKKEN

NEOMI ZANDANY

 

FK FOSEN UTTAK KLUBB BDO 2017/2018 ÅRSKULL J/G 2004 OG 2005

For kullet 2004 og 2005 har det på jente og gutte siden vært mange kandidater som har gjennom året utviklet seg meget bra. Til deres som er gitt tilbudet, gratulerer så mye ved å komme gjennom et allerede trangt nåløye. Dere skal være stolt av det dere har oppnådd. Samtidig skal dere ha respekt for deres venner som ikke kom med denne gang. Uten medspillere, laget, klubben og din egen innsats hadde dere ikke fått dette tilbud. Vi ønsker dere lykke til med samlinger  frem mot et nytt utak tilknyttet kampdag I og kampdag II.

__________________________________________

GUTTER 2004                        

ELIAS SJØLI

ERIK ULSET

LUCAS BERG STEEN

DANIEL JOHNSEN

JENTER 2004

VILDE HANSEN

SUNISA SANTARANA

TINA RASMUSSEN SJØLI

GUTTER 2005

ARON AANNØ

JULIAN BJERKE

MADS EMIL ONSØIEN

SINDRE ELIAS KILAAS SELBÆK

ARN JOHANNES LEISETH

JENTER 2005

LIVE ALMLI HELLEM

LENE SLETTEN

EMILIE SKAVDAL MYHRE

THERESE STANDAHL

____________________________________________________

Sportslig leder/Styreleder

FK FOSEN

 Trykk her for WEB info fra TFK: Orientering til Klubb, foresatte og spillere tilknyttet Klubb BDO

 

klubb-bdo-informasjon-for-sesongen-2017-2018

 

 

https://www.fotball.no/kretser/trondelag/spillerutvikling/klubb-bdo/

-Styret FK Fosen-