Spillerutvikling Klubb BDO Sone Fosen

Gå til NFF – Trøndelag Sone ved å trykke HER

Kjennetegn på spillere som skal nomineres til sonenivå

Trener mye – ikke minst på egenhånd utenfor de organiserte treningene i klubb 

  • En forutsetning for å bli god er mye trening. Spillere som har trent og trener mye er aktuelleDette er spillere som trener egne økter med ball, trener oftere enn fellestreningene, som står igjen etter trening for å terpe detaljer osv. 

Viser stor tilstedeværelse – tester grenser på treninger og kamper 

  • Like viktig som antall treningstimer, er tilstedeværelse i den enkelte økta. Spillere som lever seg inn i aktiviteten og som gir alt for å vinne sine «kamper i kampen» har naturlige fortrinn inn mot LandslagsskolenDette er spillere som er på trening for å lære mer. 
  • Skal man ha utvikling, må man i dag prøve på det man ikke klarte i går. Vi leter etter, og ønsker å legge til rette for, spillere som bruker sine gode ferdigheter til å vise fram noe ekstra. Som tør fordi de ønsker å utvikle seg. Spillere som forsøker å dra av lagets beste forsvarspiller, som tar det ekstra draget, som bruker venstra, selv om høyre er bedre, osv. 

Søker utfordringer, er spørrende og reflektert rundt egen utvikling 

  • Spillere som er opptatt av å bli bedre ved å vurdere seg selv og gjennom det prøve å bli bedre. Spillere som tenker igjennom «Hva det var jeg gjorde bra, og hvorfor?» og «Hva kunne jeg gjort bedre, og hvordan?». Spillere som aktivt innhenter kunnskap og som lytter til råd fra trenere og medspillere.