Dana Cup 2018 FKF/ØBK


Oppdatert 20. juli; Oppdateringer i kursiv.

FK Fosen og Ørland Ballklubb Fotball deltar i år på Dana Cup i Danmark i perioden 21 – 29 Juli. Spillere tilknyttet klubbenes G19 lag etableres som to samarbeidslag i klassen G17 og G19 under Cupen. Totalt deltar FKF/ØBK med 36 spillere i alderstrinnet 16 – 20 år som får oppleve å delta sammen med 1100 andre lag.

Link til Dana Cup Hjemmeside: DANA CUP HJEMMESIDE

Dana Cup gjennomføres i år for 37 gang og er blant de største turneringene i Europa. Utgangspunktet for Cup’en er Hjørring som ligger mellom Hirtshals og Aalborg. Men de bruker baneområder og skoler som er spredt på Nordjylland. Klubbene har vært med lag på cupen tidligere. Ørland BK sitt G19 lag deltok sist i 2017 og hadde gode sportslige og sosiale opplevelser fra uka i Danmark.

Deltakeravgift

Deltakeravgift A-kort er NOK 2500.- pr. pers. Her er hver klubb ansvarlig for økonomisk regnskap for sine spillere/ledere.

Deltakeravgiften dekker overnatting på skole og alle måltider fra mandag lunsj og frem til avreise.

Transport t/r

Vi vil reise med egen buss ned fra Trønderbilene og disponere denne med sjåfør (Hallgeir Kjørsvik) under hele oppholdet. Det er gjennom busselskapet bestilt ferjebillett t/r Larvik-Hirtshals.
Det vil bli en reisekostnad pr spiller som inkluderer buss med sjåfør og ferje. Her også er hver klubb ansvarlig for økonomisk regnskap for sine spillere/ledere.

Det er en lang bussreise som er styrt av ledig kapasitet på ferge til Danmark og hvilebestemmelser for sjåfør. Reiserute blir derfor som følger:

Lørdag 21. juli
1900 Oppmøte Brekstad fergeleie.
1930 Ferge til Valset. Det går ikke ferge kl 2030, så vi må vente litt på Valset før vi kan starte turen.
2100 Avreise Valset og kjører Østerdalen ned til Larvik. Tar et par stopp på turen.

Søndag 22. juli
0800 Ferge fra Larvik – Vi har reserverte plasser og buffet ombord.
1115 Ankomst Hirtshals
1130 Transport videre til Hundelev Friskole

Lørdag 28. juli
Etter frokost – rydde klasserom og pakke buss. Bussen vil bli kjørt til Hirtshals for parkering grunnet kjøre-/hviletid på sjåfør.
2215 Ferge fra Hirtshals – Vi har reserverte plasser og buffet ombord.

Søndag 29. juli
0200 Ankomst Larvik
0230 Avreise fra Larvik og kjører Østerdalen opp til Valset. Tar et par stopp på turen.
1100 Ferge fra Valset. Kan bli annet tidspunkt. De som skal hente må sjekke med sine underveis.

Bagasje/Utstyr

Det oppfordres å begrense størrelsen på bagasje, dette i forhold til plass både på buss og ved klasserom. Ikke bring dobbel «hoppeslott» maderasser da det skal bo mange pr. rom. Enkelt luftmadrass på 200 x 75 cm er max størrelse for enkeltperson. Fotballutstyr er obligatorisk å medbringe, ellers er det sunn fornuft hva som bør pakkes. Det er greit med noen ekstra par fotballsokker og en grei beholdning med undertøy. Vi har utarbeidet eget forslag til pakkeplan som dere fint kan følge.

Pakningsplan

Dersom du bruker smarttelefon eller nettbrett kan du elektronisk registrere din pakningsliste hvor minimums utstyr er listet opp. Du kan også laste ned PDF skjema som kan skrives ut manuelt. Din elektroniske versjon blir lagret og kan sendes i retur ved hjemreise dersom du har mistet pakningslisten din. Pakk etter elektronisk liste som kan lagres ved å trykke på denne linken; Elektronisk pakningsplan, eller skriv ut samme liste i papirversjon ved å trykke på denne linken; (kommer)

Forlegning (hele avsnittet er oppdatert)

Vi er tildelt plass på Hundelev Friskole, Sejlstrupvej 5, Hundelev, 9480 Løkken.
Kjekk info: Buss nr 18 og Gratis Wifi – «Friskole net»


Ligger 15 min kjøring fra Hjørring og 11 min fra Løkken.

Hundelev Friskole og Supermarked

Måltider

Første måltid som er inkludert i A-kort er lunsj mandag. Dette innebærer at vi må ha alternativer for mat fra vi reiser lørdag kveld og frem til mandag lunsj. Frem til da planlegges følgende:

  • Anbefaler alle å ha med seg en matpakke til bussturen ned til Larvik. Vi kjører om natten og det er ikke garantert at pauser tas steder det kan handles.
  • Brunsj søndag blir buffet ombord på ferja til Hirtshals.
  • Det blir opp til den enkelte å selv kjøpe mat for søndag ettermiddag/kveld, samt noe til frokost mandag.
    Dette er den beste løsningen økonomisk i forhold til å bestille ekstra måltider gjennom Dana Cup.
    Hvis det ikke er noe i nærheten av skolen skal bo på, så vil det tilrettelegges for å komme seg til et sted for å handle.

Måltider på A-kort
For spillere, og deltakere med A-kort serveres frokost på skolen vi bor på, mens lunsj og middag serveres i hallen på turneringsområdet i Hjørring.
Her vil det hver dag legges opp en plan som inkluderer kamptidspunkter, dusjing og spising siden dette ikke foregår der vi bor.

Frokost: 06:30 – 09:30 – Serveres på skolen

Lunch:  11:00 – 14:30 – Serveres på cupområdet i Hjørring

Middag: 16:30 – 19:30 – Serveres på cupområdet i Hjørring

 Frokost kl. 11.00 – 14.30  Aftensmad kl. 16.30 – 19.30
(Mandag kl. 15.30 – 20.00)
Mandag  –  Kalkun i sur-sød-sauce, ris og salat
Tirsdag  Fiskefrikadeller, gulerodssalat og brød  Pasta, kødsauce og salat
Onsdag  Oksekødsboller, coleslaw og brød  Kylling i karry, ris og salat
Torsdag  Kyllingbryst, rissalat og brød  Oksekødboller, pasta, tomatsovs og salat
Fredag  Marineret kylling filet, pastasalat og brød  Oksegullasch, kartoffelmos og salat
Lørdag  Oksekødspølser og kartoffelmos  –

Dersom de er spillere med gluten, laktose eller andre allergier, ta kontakt med trener snarest, slik at vi får regissert dette

Penger,verdisaker og legitimasjon

Hverken lagledere, klubber eller skole kan ta ansvar for penger og personlige verdisaker, med unntak av telefon i perioder hvor de samles inn. Det er vakthold på skolen, men de tar ikke ansvar for våre verdisaker. Rommene låses når laget er borte, men vi oppfordrer til at man selv tar ansvar for egne eiendeler og oppbevarer dette noe kontrollert i sekk eller bag.

Det er krav til legitimasjon. Dette innebærer at dere må medbringes eget pass.

Kamper og Turnering

Innledningsvis puljespill innebærer i utgangspunktet 3 kamper. Det er videre A- og B-sluttspill etter cup prinsippet. Innledende kamper på tirsdag og onsdag, Sluttspill 1/16 og 1/8 på torsdag, 1/4 og 1/2 på fredag, finaler på lørdag.
(Se egen App for Danacup, eller web side)

Hvert lag vil ha flere innledende kamper tirsdag – onsdag hvor det vil bli gitt spilletid for alle. Klubbene anvender retningslinjer fra NFF tilknyttet barne og ungdomsfotball. Det er likevel opptil 18 spillere som er tilknyttet enkelte lag i ungdoms fotballen, noe som vil medføre tilfeller hvor ikke alle eksakt får lik spillertid hver kamp. Det må påregnes at spillere roteres, og at lagets kampleder (trener) vil vurdere spillerstallen ut fra den enkelte kamp tilknyttet turneringen. Her vil trenere ha et stort ansvar for at alle får en god opplevelse og likest mulig tilbud gjennom en gledelig opplevelse ved å delta daglig på kamper med sitt lag. INGEN spillere skal henvises fast til reservebenken, hvor dette skal rulleres der lagene har mange deltakere.

Kampoppsett G17 (Nytt innlegg)

Kampoppsett G19 (Nytt innlegg)

Baner innledningsvis (Nytt innlegg)

Turneringsledelsen har gjort en god jobb med å plassere våre kamper i nærheten av hverandre innledningsvis. Både tirsdag og onsdag har vi kamper etter hverandre for begge lag. Men de går på baner ved siden av hverandre, så vi slipper å flytte oss til et nytt område.

Bane 3:

Banenumre: 2, 3, 4 og 5 – (2 og 5 er 7-mandsbaner) Fortuna
Landlyst 8 – 9800 Hjørring
Banetype:
 Gressbane
Faciliteter: Cafeteria og omklædningsrum
Få rutevejledning her
LIVE STREAMING – tirsdag til fredag – bane 2, 4 og 5 (Center Court) – Partner New Balance og PES 2019

Bane 27:

Banenumre: 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 og 27 (20, 24, 25 og 26 er 7-mandsbaner) – FREM-Parken
Thomas Morilds Vej 55 – 9800 Hjørring
Banetype: Gressbane
Faciliteter: 
Cafeteria og omklædningsrum
Få rutevejledning her

Bane 31 og 32 (Live Stream på bane 31):

Banenumre: 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 og 39 – Højene
Vellingshøjvej 380 – 9800 Hjørring
Banetype: Gressbane
Faciliteter: Cafeteria og omklædningsrum
Få rutevejledning her 
LIVE STREAMING – tirsdag til fredag – bane 31 – Partner – PEPSI Max

Bane 62 og 63:

Banenumre: 61, 62, 63 og 64 – Bjergby
Asdalvej 10 – Bjergby – 9800 Hjørring
Banetype: Gressbane
Faciliteter: Cafeteria og omklædningsrum
Få rutevejledning her

Klubbene på Cup

For FKF og ØBK er dette første gang vi samarbeider på Dana Cup.

I år er vi sammen rekordstore med så mange deltakere. Danacup er en arena hvor vi sammen skal bidra til en positiv klubb utvikling og respekt for hverandre gjennom samhold og sosial hygge. Dette gjør vi i felleskap gjennom å bygge lag, støtte våre spillere og bli kjent med voksne som står bak mange timer frivillig arbeide. Kampene står i fokus, men felleskapet og tilhørighet til din klubb er et viktig moment. Det betyr at god oppførsel, og sunne holdninger, med hyggelig fremtoning også er elementer som står sentralt i begge klubbers verdier. Spillere representerer klubben på og utenfor banen. Dette innebærer på bytur, ved shopping, på cupbusser, osv

Gå derfor foran som gode eksempler og hjelp kamerater eller venninner rundt deg, når noen kanskje ikke tenker seg om og går over streken for hva vi i felleskap synes er akseptabelt. Foreldre, foresatte og andre langs sidelinjen må også huske sin rolle og forholde seg til foredrevettregler. Opptre støttende med positiv fremtoning, respekt og ydmykhet.

Ta vare på egne, så vell som andres spillere. Trener og oppmenn leder lagene, og opptrer etter cup regler og ikke minst samme regler for foreldrevett.

Kontaktinfo

Vakttelefon nr er

 

 

 

Rune Wold, Eskil Sjøli
Cup ansvarlig/Reiseledere
FK Fosen/Ørland Ballklubb